|

06 49 46 62 20

Over ons

Wij zijn van der Wal Molenbouw en Timmerwerken

Van der Wal Molenbouw en Timmerwerken is sinds de start op 1 januari 2007 een klein zelfstandig allround onderhoudsbedrijf. Wij hebben ons in de loop van de jaren gespecialiseerd in het onderhoud van molens. Door onze jaren lange expertise in en om molens in de Alblasserwaard weten we van wanten. Met ons klein team van medewerkers onderhouden, restaureren en renoveren we molens met name in Brabant, de Hoekse waard en de Alblasserwaard.

We beschikken in ons pand in Alblasserdam over een moderne machinale werkplaats met daarbij een grote eigen houtvoorraad. Dit heeft voor de klant als voordeel dat we zorgvuldig geselecteerd hout in eigen beheer drogen, en snel kunnen leveren.

Naast timmerwerk zijn we in de zomer vaak bezig met het schilderwerk op en rond de molen. Omdat dit geen alledaags werk is voor de ‘gewone’ schilder hebben wij ons in de loop der jaren gespecialiseerd in dit bijzonder werk.

Naast molens doen we meer. Zo kunt u bij ons terecht voor het bouwen van authentieke schuren, oude bijgebouwen en restauratie van uw monument. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in fijn en exclusief timmerwerk. Van keukens tot kasten, van scheepstimmerwerk tot antiek restauraties.

Oftewel veel specialisaties onder 1 dak.

Kijk eens op de overige pagina’s op onze website om meer indrukken op te doen over onze werkzaamheden!

 

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!