Van der Wal Molenbouw en Timmerwerken: waar molenonderhoud een ware passie is! Of het nu gaat om het verfijnde schilderwerk dat de ziel van de molen tot leven brengt, of om grootschalige restauraties die de geschiedenis laten herleven, bij ons bent u in goede handen.

Onze oprichter en eigenaar, Wim van der Wal, is al sinds 1984 molenaar in de betoverende Alblasserwaard. Elke zaterdag staat hij toegewijd paraat voor het ‘instandhouden van het cultureel erfgoed’. Zijn diepgewortelde passie vormde de kiem voor de oprichting van Van der Wal Molenbouw en Timmerwerken in 2007, waar we ons hebben gespecialiseerd in het koesteren van deze eeuwenoude werktuigen.

In het heden weten talloze molenstichtingen en eigenaren ons te vinden voor zowel het minutieuze als grootschalige onderhoud van hun molens. Onze expertise strekt zich uit over alle facetten van molenonderhoud, van traditioneel vakmanschap tot eigentijdse restauraties.

Om u een levendig beeld te geven van onze toewijding en vakmanschap, nodigen we u uit om hieronder enkele foto’s te bekijken van de betoverende resultaten van onze werkzaamheden. Laat u inspireren door de pracht van molenonderhoud bij Van der Wal Molenbouw en Timmerwerken!