Wij zijn Van der Wal Molenbouw en Timmerwerken.

Sinds onze oprichting op 1 januari 2007 zijn we een compact, zelfstandig allround onderhoudsbedrijf. Door de jaren heen hebben we ons gespecialiseerd in het onderhoud van molens. Met uitgebreide ervaring in en rondom molens in de Alblasserwaard, weten we precies wat er nodig is. Ons kleine team van toegewijde medewerkers houdt zich bezig met het onderhouden, restaureren en renoveren van molens, voornamelijk in Brabant, de Hoekse Waard en de Alblasserwaard.

Ons pand in Alblasserdam herbergt een moderne machinale werkplaats, inclusief een ruime voorraad eigen hout. Dit biedt onze klanten het voordeel van zorgvuldig geselecteerd hout dat we in eigen beheer drogen, waardoor we snel kunnen leveren.

Naast timmerwerk zijn we in de zomer vaak bezig met schilderwerk op en rondom de molen. Gezien dit specialistische werk hebben we ons in de loop der jaren hierin gespecialiseerd, omdat het niet alledaags is voor de ‘gewone’ schilder.

Maar we doen meer dan alleen molens. U kunt bij ons terecht voor het bouwen van authentieke schuren, oude bijgebouwen en het restaureren van monumenten. Daarnaast hebben we expertise in fijn en exclusief timmerwerk, variërend van keukens en kasten tot scheepstimmerwerk en antiek restauraties.

Kortom, diverse specialisaties onder één dak. Neem een kijkje op de andere pagina’s van onze website om een beter beeld te krijgen van onze werkzaamheden!

Heeft u behoefte aan meer informatie? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!